Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Paszteciki (bez jajek)
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Pączki z białego sera
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Amerykańska szarlotka
- Naleśniki (bez glutenu)
- Murzynek Jaś
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Zupa jagodowa
- Jajka mimoza
- Mus z kaszy manny
- Sernik na zimno
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Sos prowansalski aioli
- Zupa z kabaczków
- Pierogi ruskie
- Zupa selerowa
- Ryba cytrynowa
- Tort (bez glutenu)
- Lody waniliowe
- Zapiekanka z pomidorami
- Zupa kukurydziana
- Pasta z awokado
- Owoce z kruszonką
- Spaghetti z pulpetami
- Kurczak z jabłkiem
- Jeż
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Pasztet z łososia
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Oliwki po swojemu
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Kisiel z jabłkiem
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Rozmaitości na parze
- Surówka z czerwonej kapusty
- Mus truskawkowy II
- Racuszki z dyni
- Terrine z białego sera
- Kompot z suszu
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Szparagi z jajkami mimoza
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Sałatka z rukoli
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Sierpniowa sałatka
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Koktajl jabłkowy
- Deser owocowy
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Pierogi z soczewicą
- Ciasto marchwiowe z figami
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Dipy jogurtowe
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Pierogi kresowe
- Placuszki jabłkowe
- Młode warzywa z pieca
- Baranina duszona po turecku