- Sernik tradycyjny
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Chleb ziołowy
- Kanapka z pastą jajeczną
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Spatzle
- Sałatka z malin i arbuza
- Tarta owocowa
- Kruche pierniczki
- Zupa z dyni
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pieczeń barania po angielsku
- Placuszki drożdżowe
- Knedelki z sandacza
- Lody czekoladowe
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Jajka mimoza
- Zupa szpinakowa
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Puree z marchwi
- Zupa ogórkowa
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Biurowa kartoflanka
- Pomidorowy koktajl
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Kruche ciasteczka
- Placek z zielonego groszku
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Leczo ze śliwkami
- Banany z szynką
- Tarta szpinakowa
- Soja prawie po bretońsku
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Koktajl wiśniowy
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Szara pasta
- Kartofle duszone
- Krem bananowy
- Zupa jabłkowa z curry
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Szpinak z baraniną
- Młode warzywa z pieca
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Zupa owocowa
- Surówka z jabłek i dyni
- Owoce z kruszonką
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Schab z rodzynkami
- Wycinanki z sera
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Wiśniowa legumina
- Kluski kładzione z jabłkami
- Bowl bezalkoholowy
- Puchate pyzy
- Rozmaitości na parze