- Delikatny i puszysty sernik
- Panierowane paluszki rybne
- Ciasto z dyni±
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Angielskie (deserowe) ciasto nale¶nikowe
- Pasztet drobiowo-cielêcy
- Misie patysie - ciasto
- Kulki rybne po norwesku
- Deser z rabarbarem
- Deser z rabarbarem i kruszonk±
- Kruche spiralki
- Zupa migda³owa
- Sa³atka makaronowa
- Surówka z marchwi
- Pierwsze miêsko
- Placek dro¿d¿owy ze ¶liwkami i kruszonk±
- Sa³atka z kurczaka i ananasa
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Sa³atka wiosenna z li¶æmi babki i mlecza
- Hiszpañski omlet z ziemniakami
- Halibut pod parmezanem
- Fasola z miodem i cytryn±
- Rozmaito¶ci na parze
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Owoce pasteryzowane
- Kruche ciasto z mas± makow±
- Chrupi±ce kaczuszki
- Jab³ka w cie¶cie
- Kurczak w migda³ach
- Sa³atka owocowa w pomarañczy
- Ma³drzyki - placuszki serowe
- Deserowa zupa owocowa
- ¯ó³ta pasta
- Letni sorbet
- Kawior z bak³a¿ana
- Pieczeñ cielêca
- Zupa krem z marchwi
- Sa³atka z malin i arbuza
- Sa³ata z pomidorów
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ma¶lane bu³eczki (bez glutenu)
- Spatzle
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Szara pasta
- Batoniki orkiszowe
- Jab³kowy kurczak
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Arabski chleb pita
- Kruche ciasto z bita ¶mietan±
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Sa³atka z tuñczyka i fasoli
- Ryba z porami i marchewk±
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Omlet po w³osku (frittata)
- Surówka z jab³ek i dyni
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Babeczki z serem