- Kartoflanka przecierana
- Makaron z twaro¿kiem na s³odko
- Zupa nic (bez glutenu)
- Ciasto z jagodami ucierane
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, miêsa i cebuli (bez glutenu)
- Figowe rogaliki
- £oso¶ pieczony w soli
- Sa³atka szpinakowa
- Bak³a¿any faszerowane miêsem
- Makaron z pomidorami
- Kluski z kaszy manny
- Strudel z jab³kami
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Biszkopt
- Misie patysie - ciasto
- Ryba po grecku II
- Polski sos wielkanocny
- Kisiel mleczno-owocowy
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Jajka marynowane w occie
- Spaghetti z papryk±
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Kartoflanka przecieranka
- Makaron z serem i warzywami
- Biszkopt z surowymi owocami
- Zimowy kurczak
- Zupa z dyni
- Domowy budyñ
- Sa³atka makaronowa
- Panga w pergaminie
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarañczowym z curry
- Rulonik z warzywami
- Mazurek daktylowy
- Topione pomidory
- Kisiel owocowy
- Koktajl z melona
- Zupa z jab³ek na s³ono
- Kurczak w sosie czere¶niowym
- Arabski chleb pita
- Sa³atka
- Galaretka z soku z porzeczek
- Karmelowe wafelki
- Pier¶ z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Knedle z mro¿onymi ¶liwkami lub truskawkami
- Napój ró¿any
- Zawini±tka z indyka w sosie porzeczkowym
- Bu³eczki serowe
- Indyk w galarecie
- Nale¶niki (bez glutenu)
- Zapiekanka broku³owa
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Ró¿no¶ci pod beszamelem
- Go³±bki po grecku
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Masa czekoladowa - ganache
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Rozmaito¶ci na parze
- Makaron z warzywami
- Ptysie na s³ono z farszem beszamelowym