Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od: 9. miesiąca
-
składnik: cielęcina
-
rodzaj potrawy: zupa
- Budyń (bez mleka)
- Bułeczki z kapustą
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Niesłodka zupa z dyni
- Ryżowa szarlotka
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Pulpety rybne
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Lody dla młodych
- Tarta cebulowa II
- Kluski kładzione z jabłkami
- Mielona wołowina po chińsku
- Bezglutenowe ciasteczka
- Placuszki drożdżowe
- Koktajl owocowy na lodach
- Włoski chleb ziołowy
- Chłodnik
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Bezy (bez mleka)
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Łagodny hummus
- Ratatuja nicejska
- Krem z pogniecionych truskawek
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Naleśniki z żółtym serem
- Przecier z manną
- Kurczak z marchewką
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Kruche ciasteczka
- Kostka z kaszki manny
- Brzoskwiniowa pianka
- Szaszłyki z łososia
- Zapiekanka brokułowa
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Biszkopty bezglutenowe
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Faszerowana cukinia
- Rogaliki z powidłami
- Kotleciki z tuńczyka
- Rulonik z warzywami
- Uszka
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Bowl bezalkoholowy
- Barszcz postny
- Pomidorowy koktajl
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Surówka z dyni
- Krem truskawkowy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Ryba po azjatycku
- Sałatka ryżowa z curry
- Grzanki z pieczoną fetą
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami