- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Mazurek cytrynowy III
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Legumina śliwkowa
- Lody bananowo - czekoladowe
- Ciasto z dynią
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Warzywa smażone w cieście
- Krem bananowy
- Surówka z cykorii
- Topione pomidory
- Cytrynowe masło
- Botwina
- Chleb pita
- Zupa migdałowa
- Pierogi leniwe
- Surówka z dyni
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Placuszki z cukinii
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Zapiekanka z marchwi
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Biszkopt (bez glutenu)
- Ciasteczka czekoladowe
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Powidła śliwkowe
- Krem twarożkowy z owocami
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Pasta z kurczaka
- Ciastka orzechowe
- Lody twarożkowe
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Chleb Grahama
- Bananowa manna
- Sernik czekoladowy
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Kisiel żurawinowy
- Sałatka mięsna z morelami
- Sok jabłkowy
- Kotleciki z soji
- Pierniczki
- Sałatka grecka III
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Kolorowa jajecznica
- Puchate pyzy
- Otulona brzoskwinia
- Naleśniki meksykańskie
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Cukinia faszerowana serem
- Ryba z cukinią
- Bowl bezalkoholowy
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Zupa krem z kalafiorów
- Polski sos wielkanocny