- Spaghetti z papryką
- Masa czekoladowa - ganache
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Babeczki z szynką i serem
- Ryba z cukinią
- Ciastka orzechowe
- Panierowane serki pleśniowe
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Łazanki zapiekane z owocami
- Sos czekoladowy
- Sałatka grecka III
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Makaron z serem i warzywami
- Kisiel żurawinowy
- Naleśniki z jagodami
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Łosoś znad zatoki
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Ziemniaki faszerowane
- Pomidorowa trochę inna
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Szara pasta
- Spaghetti z sosem pesto
- Zupa jagodowa
- Mazurek daktylowy
- Torcik z galaretką
- Ryż z jajkami na parze
- Cukinia faszerowana serem
- Napoleonki
- Trufle czekoladowe
- Zupa jarzynowa
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Chleb razowy z kminkiem
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Bezy (bez mleka)
- Rulonik z serem
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sos wiśniowy do owoców
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Rozmaitości na parze
- Zupa krem ze szparagów
- Dip fasolowy
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Rurki z kremem pistacjowym
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Nadziewany kabaczek
- Zimny pomidor
- Zupa szczawiowa
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Zupa z pulpetami
- Kurczak z kaszą
- Deser z kaszy jaglanej
- Smażone banany
- Szejk niekoniecznie arabski
- Owoce pasteryzowane