- Masa czekoladowa - ganache
- Bitki panierowane z wariacjami
- Chleb razowy z kminkiem
- Deser gruszkowy
- Chleb (bez glutenu)
- Napoleonki
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Pyzy
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Zupa jagodowa
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Zupa krem z grzankami
- Sałatka z rukoli
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Omlet grzybek z owocami
- Kurczak z marchewką
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Kompot ze śliwek
- Spatzle
- Zupa z marchwi
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Sałatka warzywna w marynacie
- Sorbet arbuzowy
- Lody twarożkowe
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Pierogi z soczewicą
- Bułka orzechowa
- Biały chłodnik
- Grzanki III
- Czekoladowe chrupki
- Panierowane paluszki rybne
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Babka drożdżowa III
- Trufle czekoladowe
- Barszcz czerwony
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Potrawka z patisonami
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Zapiekanka z drobiu
- Resztki lata
- Tort serowy wspaniały
- Krem z pogniecionych truskawek
- Gnocchi dyniowe
- Kompot z rumiankiem
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Makaron w sosie Mornay
- Pieczeń cielęca
- Bowl bezalkoholowy
- Pierniczki całuski
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Kluski serowe z rodzynkami
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Śliwkowa legumina
- Kotlety gryczane
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)