Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bakłażan
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Zupa nic
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Zupa ogórkowa
- Chrupiące babeczki
- Sałatka z bakłażanów
- Chrupiący serek z gruszką
- Pulpety rybne
- Puchate pyzy
- Domowy budyń
- Pizza (bez mleka)
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Napój z owoców jagodowych
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Zupa kukurydziana
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Jajka marynowane w occie
- Kruche ciasteczka
- Owocowa legumina
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Zupa jagodowa
- Pieczeń cielęca
- Gjuwecz po słowiańsku
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Spaghetti Estery
- Przecier jabłkowy
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Szwedzki łosoś
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Puree z truskawek i kiwi
- Batoniki orkiszowe
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Zupa z pulpetami
- Fritata - warzywa w jajku
- Lody na patyczkach
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Kuszące jabłka
- Makrobiotyczne gołąbki
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Zimny pomidor
- Pierogi kresowe
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Pączki (bez glutenu)
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Szparagi solo
- Galaretka z pigwy
- Dynia z piekarnika
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Sorbet porzeczkowy