Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 9. miesiąca
-
składnik: cielęcina
-
rodzaj potrawy: zupa
- Kruche ciasto
- Sałatka łakomczucha
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Koktajl malinowy
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka makaronowa
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Brzoskwinie na ostro
- Makrela w ziołowej potrawce
- Koktajl z owoców sezonowych
- Kapuśniak i ogórkowa
- Barszcz ukraiński
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Zimny pomidor
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Krem truskawkowy
- Sałatka szpinakowa
- Zupa krem z grzankami
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Spaghetti Estery
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Deser brzoskwiniowy
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Babeczki z szynką i serem
- Pulpeciki pod beszamelem
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Omlet arabski
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Koktajl owocowy na lodach
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Galaretka z soku z porzeczek
- Suszone pomidory
- Chrupiące babeczki
- Gołąbki po grecku
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Cytrynowy biszkopt
- Racuszki serowe
- Bananowa manna
- Deserowa zupa owocowa
- Zrazy z kury
- Kartofle duszone
- Ciasto do pizzy: kruche
- Masa czekoladowa - ganache
- Kotleciki cielęce
- Uszka
- Szara pasta
- Tarta z grzybami
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Chłodnik
- Krem bananowy
- Szparagi z jajkami mimoza
- Puchate pyzy
- Gjuwecz po słowiańsku
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Guacamole
- Domowy kisiel wiśniowy