Potrawy , które mo¿esz zasmakowaæ
-
wiek od : 9. miesi±ca
-
sk³adnik: cielêcina
-
rodzaj potrawy: zupa
- Sa³ata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Ja¶ na s³odko
- Ry¿ z truskawkami
- Kruche ciasto z owocami i pian±
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Sa³atka z tuñczyka i fasoli
- Kurczak z ananasem
- Mro¿ony jogurt jagodowy
- S³odka bu³ka marchewkowa
- Ciasto z dyni±
- Masa pomarañczowa
- Tarta broku³owa
- Ciasteczka owsiane z wi¶niami
- Wyraziste tofu
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Ziemniaki po niemiecku
- Napój marchwiowo-malinowy
- Zupa kukurydziana
- Przecier owocowy
- S³odkie kaszotto
- Ziemniaki duszone z papryk± i pomidorami
- Omlet z pomidorami i papryk±
- Broku³y zapiekane w sosie serowym
- Pulpety rybne
- Grzanki III
- Biszkopty bezglutenowe
- Pomidory faszerowane serem ple¶niowym
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Makrela w zio³owej potrawce
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kotlety gryczane
- Pierogi z jagodami
- Ciasto marchwiowe z figami
- Kotlety mielone dla dzieci
- Pianka bananowa
- Pierniczki ca³uski
- Jajka marynowane w occie
- Cukinia z pomidorami
- Tarta z pian± owocow±
- Kacze piersi z wi¶niami
- Bezglutenowe ciasteczka
- Le¶ny przysmak na kolacjê
- Filet z indyka w soku owocowym
- Budyñ (bez mleka)
- Zupa jab³kowa z curry
- Daktylowe roladki
- Konfitury (i sok) z malin
- Pierogi z soczewic±
- Panierowana feta z wiosenn± sals±
- Piernik
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Kisiel z truskawkami
- Mus brzoskwinia - jab³ko - banan dla dzieci
- Caprese
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Omlet z cukini± i papryk±
- P±czki (bez glutenu)
- Oliwki po swojemu