- Surówka z mieszanych warzyw
- Zupa migdałowa
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Croque monsieur i croque madame
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Sałatka z cykorii i owoców
- Puree z marchwi
- Chleb pita
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Ryba w sezamie
- Mus śliwkowy
- Kompot ze śliwek
- Jajka panierowane
- Mak z łamańcami
- Sezamowa marchew
- Wołowina w sosie
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Sezamki
- Złocisty nektar
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Kluski z kaszy manny
- Schab ze śliwkami
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Makaron z sosem bez gotowania
- Szpinakowe pesto
- Kartoflanka przecieranka
- Trufle czekoladowe
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Pulpeciki pod beszamelem
- Zupa z pulpetami
- Pasta z łososia
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Keks biszkoptowy
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Grzanki z pieczoną fetą
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Babeczki z musem owocowym
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Kurczak w migdałach
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Sos wiśniowy do owoców
- Masło czosnkowe
- Kurczak z marchewką i curry
- Sorbet brzoskwiniowy
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Chleb Grahama
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Pascha II
- Masa pomarańczowa
- Konfitury (i sok) z malin
- Jajka faszerowane
- Kompot z rumiankiem
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Śliwkowy omlet
- Kurczak z warzywami
- Chłodnik owocowy