- Gjuwecz po słowiańsku
- Deser z kaszy jaglanej
- Pianka bananowa
- Mus z kaszy manny
- Drób z porzeczkami
- Krem z kalafiora
- Sałatka z truskawek i melona
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Biurowa kartoflanka
- Biszkopty bezglutenowe
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Cukinia z wody
- Kotleciki z tuńczyka
- Kartoflanka przecierana
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Frittata z warzywami
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Szara pasta
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Guacamole
- Tarta brokułowa
- Kruche plastry cytrusów
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Kurczak w migdałach
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Deser gruszkowy
- Zraziki sezamkowe
- Soja prawie po bretońsku
- Tęczowy sorbet
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Owoce ze słoika
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Sałatka owocowa
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Zielony twarożek
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Makaron rozmaitości
- Maślane bułeczki bez masła
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Chleb Grahama
- Kacze piersi z wiśniami
- Napój marchwiowo-malinowy
- Surówka z marchewki
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Rogaliki z powidłami
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Barszcz postny
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Leczo ze śliwkami
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)