- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Bułka orzechowa
- Kruchy placek ze śliwkami
- Chleb razowy z kminkiem
- Panga w pergaminie
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Napój z owoców jagodowych
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Zupa jabłkowa z curry
- Deser gruszkowy
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Soja prawie po bretońsku
- Indyk w galarecie
- Kurczak z czereśniami
- Zupa ''jak miodek''
- Botwina
- Zimowy kurczak
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Muffiny jagodowe
- Sos prowansalski aioli
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Krupnik
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Eskalopek z pomidorem
- Sałatka owocowa
- Mazurek daktylowy
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Krem z pogniecionych truskawek
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Kruche spiralki
- Cytrynowe ciasteczka
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Pulpety z ryżem
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Barszcz postny
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Barszcz czerwony
- Risotto z łososiem
- Racuszki gryczane
- Leśny przysmak na kolację
- Ciasteczka migdałowe
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Krem jarzynowy z indykiem
- Pieczone pierożki z serem
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Sos różowy
- Jabłko duszone
- Kruche ciasto z truskawkami
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Spatzle
- Indyk przekładany
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Naleśniki z żółtym serem