- Bułeczki z kapustą
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Rozmaitości na parze
- Mus z kaszy manny
- Sorbet arbuzowy
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Bezglutenowe ciasteczka
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Migdały w karmelu
- Chłodnik
- Omlet z cukinią i papryką
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Pasta (dip) z bobu
- Pulpeciki pod beszamelem
- Sok jabłkowy
- Faszerowane kurze piersi
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Dip fasolowy
- Koktajl brzoskwiniowy
- Ostre ziemniaczki
- Koktajl z melona
- Placuszki z twarogu
- Deser brzoskwiniowy
- Ryba w sosie warzywnym
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Kurczak z jabłkiem
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Omlet grzybek z kozim serem
- Złocisty nektar
- Pyzy
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Zupa krem z kalafiorów
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Makrobiotyczne gołąbki
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Pączki z białego sera
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Szparagi pod beszamelem
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Budyń karmelowy
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Biurowa kartoflanka
- Omlet z pomidorami i papryką
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Koktajl malinowy
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Czipsy
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Barszcz czerwony
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Koktajl mleczno-owocowy