Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: papryka
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Pieczone pierożki z serem
- Wołowina z fasolką szparagową
- Chłodnik
- Zupa gulaszowa
- Lekka rybna
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Pyzy
- Placuszki jabłkowe
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Zupa śliwkowa
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Jajka marynowane w occie
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Bakłażany zapiekane
- Marchewka z brukselką
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Ciasto z dynią
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Ciasto bananowe
- Kruche pierniczki
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Placuszki z cukinii
- Sałatka z tofu
- Sałatka ryżowa z curry
- Śliwkowy omlet
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Surówka z marchwi i jabłka
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Puree ziemniaczane
- Knedelki z sandacza
- Sorbet arbuzowy
- Wiśniowa legumina
- Deser jogurtowo-owocowy
- Krupnik
- Różowa kaszka
- Sałatka marokańska
- Zupa krem z zielonego groszku
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Przecier z cukinii
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Sok jagodowy
- Grzanki parmezanowe
- Macaroni & cheese
- Pierogi z owocami
- Leśny przysmak na kolację
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Barszcz ukraiński
- Złocisty nektar
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Knedle ze śliwkami