Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od: 7. miesiąca
-
składnik: indyk
-
rodzaj potrawy: zupa
- Budyń z żółtkiem
- Szarlotka biszkoptowa
- Cygański kociołek
- Brzoskwiniowa pianka
- Gjuwecz po słowiańsku
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Dynia z piekarnika
- Chrupki Krzysia
- Bezglutenowe ciasteczka
- Mus śliwkowy
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Mazurek cytrynowy III
- Croque monsieur i croque madame
- Zupa krem ze szparagów
- Babeczki z musem owocowym
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Trufle czekoladowe
- Omlet grzybek z kozim serem
- Sałatka szpinakowa
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Białe leczo
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Budyń karmelowy
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Deser jogurtowo-owocowy
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Sos koperkowy
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Smażone banany
- Kolorowe gnocchi
- Paszteciki z tuńczykiem
- Krem jabłkowy
- Biały chłodnik
- Barszcz czerwony
- Kurczak w soku winogronowym
- Faszerowana cukinia
- Potrawka z patisonami
- Sałatka warzywna w marynacie
- Omlet po polsku
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Indyk przekładany
- Sałatka z truskawek i melona
- Krem truskawkowy
- Ryba w sosie koperkowym
- Lody dla młodych
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Placuszki-kaczuszki
- Bułeczki z kapustą
- Pascha II
- Kisiel żurawinowy
- Jabłko z sałatką ryżową
- Blinki z cukinii
- Sałatka z cukini
- Kurczak z curry
- Tartaletki z porami
- Mozzarella w karecie
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Faszerowane kurze piersi
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Zupa szczawiowa