Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: koper
-
rodzaj potrawy: zupa
- Babeczki z serem
- Kruche plastry cytrusów
- Trufle czekoladowe
- Tarta jabłkowa II
- Surówka zimowa
- Gjuwecz po słowiańsku
- Batoniki orkiszowe
- Mazurek nugatowy
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Przecier z cukinii
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Bananowa manna
- Szaszłyki z łososia
- Sałatka litwacka
- Kotlety z płatków owsianych
- Panierowane paluszki rybne
- Karmelowe wafelki
- Domowy budyń
- Sos jogurtowy
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Mięso duszone po turecku
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Pasta - jajo i basta
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Kartoflanka przecieranka
- Chrupiące kaczuszki
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Knedle ze śliwkami
- Ciasto do pizzy: kruche
- Proste ciasto na kruchy spód
- Koktajl owocowy na lodach
- Jabłkowy kurczak
- Wiśniowa legumina
- Krupniczek mamy
- Naleśniki (bez glutenu)
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Chłodnik
- Tarta z grzybami
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Pączki z białego sera
- Grecki gulasz z drobiu
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Kruche ciasto z masą makową
- Otulona brzoskwinia
- Tzatziki
- Kruche wiatraczki
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Zupa pieczarkowa
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Śliwkowa legumina
- Spaghetti z sosem pesto
- Faszerowane papryki
- Zupa krem z zielonego groszku