Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 11. miesiąca
-
składnik: cielęcina
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Sałatka makaronowa
- Naleśniki (bez glutenu)
- Kruche ciasteczka
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Kokosowy sernik
- Cukinia z mięsem mielonym
- Sałatka z kwiatami
- Ciasto jogurtowe
- Krem z cukinii
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Ciasto do pizzy: kruche
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Chrupiące babeczki
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Czekoladowe chrupki
- Kompot z rumiankiem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Muffiny jagodowe
- Deser biało czerwony
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Placki ziemniaczane
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Zupa z dyni
- Cannelloni ze szpinakiem
- Dip fasolowy
- Pasta z łososia
- Placki (bez mleka, jajek)
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Dipy jogurtowe
- Bakłażany z makaronem
- Batoniki orkiszowe
- Sałatka litwacka
- Banany z szynką
- Jabłka w cieście
- Cygański kociołek
- Pesto po polsku
- Słodka bułka marchewkowa
- Lekka rybna
- Tort serowy wspaniały
- Sałata z pomidorów
- Śliwkowy omlet
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Białe leczo
- Pulpeciki pod beszamelem
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Zawijaski z chleba tostowego
- Tarta z jabłkami
- Schab winny
- Ciasto (bez mleka)
- Kolorowy ryż
- Zupa jagodowa
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Rozmaitości na parze