Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: cukinia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Zapiekane kanapki liliputa
- Legumina cytrynowa
- Szpinak zapiekany z serem
- Makrobiotyczne gołąbki
- Ryba w sosie koperkowym
- Krem z cukinii
- Sorbet brzoskwiniowy
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Sernik tradycyjny
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Kawior z bakłażana
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Kruche ciasto z masą makową
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Kurczak z curry
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Caprese
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Cukinia z pomidorami
- Deserowa zupa owocowa
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Ziemniaki po bułgarsku
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Mak z łamańcami
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Deser z rabarbarem
- Mielona wołowina po chińsku
- Omlet po francusku
- Zraziki sezamkowe
- Kisiel owocowy
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Mazurek nugatowy
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Lody czekoladowe
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa kukurydziana
- Sałatka makaronowa
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Szparagi z jajkami mimoza
- Różowy koktail truskawkowy
- Zawijaski z chleba tostowego
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Migdały w karmelu
- Tarta ze szpinakiem
- Omlet po włosku (frittata)
- Pizza (bez mleka)
- Deser owocowy