- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Kotleciki z soji
- Omlet z cukinią i papryką
- Placek z cukinii
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Francuski sos czosnkowy
- Sos jogurtowy
- Kurczak z marchewką
- Ciasto z dynią
- Deser z rabarbarem
- Placuszki-kaczuszki
- Koktajl owocowy na lodach
- Indyk przekładany
- Placuszki z twarogu
- Ziemniaki faszerowane
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Rulonik z warzywami
- Bułka orzechowa
- Rulonik z szynki
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sos pomidorowy klasyczny
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Kruche ciasto
- Omlet z pomidorami i papryką
- Mozzarella w karecie
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Pierogi z jagodami
- Wycinanki z sera
- Pączki (bez glutenu)
- Jajka panierowane
- Kisiel malinowy
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Kluski z kaszy manny
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Miodek cebulowy
- Zupa z zielonej sałaty
- Keks biszkoptowy
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Zupa z cukinii
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Zupa krem z cukinii
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Kartoflanka przecierana
- Lane kluski
- Szara pasta
- Ryba w sosie warzywnym
- Jabłka w cieście
- Zupa śliwkowa
- Sałatka z truskawek i mięty
- Grzanki III
- Masa czekoladowa - ganache
- Owoce ze słoika