Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: czosnek
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Szpinakowa zapiekanka
- Cudowna cukinia
- Racuszki serowe
- Tarta jabłkowa II
- Galaretka z pigwy
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Kurczak z marchewką
- Paszteciki z tuńczykiem
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Rulonik z warzywami
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Deser z kaszy jaglanej
- Koszyczek z pomidora
- Koktajl wiśniowy
- Kurczak w potrawce
- Tort serowy wspaniały
- Kokosowy sernik
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Mus brzoskwiniowy
- Szarlotka
- Smażona mozzarella
- Zapiekane kanapki liliputa
- Różności pod beszamelem
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Murzynek
- Kompot ze śliwek
- Puree z marchwi
- Kompot z suszu
- Pierogi kaukaskie
- Wołowina z fasolką szparagową
- Jajka panierowane
- Fritata - warzywa w jajku
- Faszerowana cukinia
- Zupa z zielonej sałaty
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Pasta z kurczaka
- Kluski z kaszy manny
- Lane kluski (bez jajek)
- Makrela w ziołowej potrawce
- Ciasto marchwiowe
- Drób z jabłkami
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Panierowane serki pleśniowe
- Pasta (dip) z bobu
- Pyzy
- Sos pomidorowy klasyczny
- Polski sos wielkanocny
- Blinki z cukinii
- Ciasto piaskowe z truskawkami