Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: papryka
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Duszona ryba z warzywami
- Delikatny sernik
- Błyskawiczny chłodnik
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Jabłko duszone
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Leczo ze śliwkami
- Przecier jabłkowy
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Zupa z zielonego groszku
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Cukiniowe ciasto
- Zupa z dyni na mleku
- Szparagi pod beszamelem
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Marchewka z brukselką
- Bułeczki serowe
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Lane kluski
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Fritata - warzywa w jajku
- Babeczki z szynką i serem
- Delikatny i puszysty sernik
- Potrawka z kurczaka
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Owocowe zabawki
- Kurczak w potrawce
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Ciastka kokosowe
- Racuszki
- Papryka faszerowana warzywami
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Żółta pasta
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Szaszłyki z kurczaka
- Arabski chleb pita
- Tarta - kruche ciasto
- Lody waniliowe
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Czipsy
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Sałatka owocowa na słono
- Kisiel malinowy
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Surówka z dyni
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Gjuwecz po słowiańsku
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Kolorowe gnocchi
- Mrożone owoce
- Ciasto-legumina z owocami
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Placuszki-kaczuszki
- Rurki z kremem pistacjowym