Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bakłażan
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Grzybek śmietanowy
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Cukinia z wody
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Kawior z bakłażana
- Koktajl malinowy
- Zupa krem z zielonego groszku
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Sałatka ryżowa
- Rogaliki z powidłami
- Pianka bananowa
- Jeż z awokado
- Sos koperkowy
- Jajka mimoza
- Topione pomidory
- Masa czekoladowa
- Krupniczek mamy
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Pierogi ruskie
- Pesto po polsku
- Makrobiotyczne gołąbki
- Spaghetti z pulpetami
- Placuszki z tuńczyka
- Cukinia z pomidorami
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka ryżowa z curry
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Owocowa bomba
- Bakłażany duszone
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Cukinia z mięsem mielonym
- Pomidorowa z bazylią
- Ciasto jogurtowe
- Szparagi pod beszamelem
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Napój różany
- Układanka warzywno-owocowa
- Koktajl owocowy na lodach
- Puree z dyni
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Budyń karmelowy
- Żółty chłodnik
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Paszteciki z tuńczykiem
- Panierowane serki pleśniowe
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Dynia z piekarnika
- Zapiekanka rybna
- Cukinia faszerowana serem