- Parówki w cieście naleśnikowym
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Przecier z cukinii
- Zimny pomidor
- Pieczone pierożki z serem
- Letni sorbet
- Biszkopt
- Indyk przekładany
- Pierwsze mięsko
- Ciasto marchwiowe z figami
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Koktajl jabłkowy
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Szparagi w cieście
- Paszteciki z tuńczykiem
- Sałatka z cukini
- Krem z kalafiora
- Jajka z szynką w majonezie
- Kuszące jabłka
- Jeż
- Sos czekoladowy
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Batoniki orkiszowe
- Zielona zupa
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Eskalopek z pomidorem
- Kapusta z sosem sojowym
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Ciastka orzechowe
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Indyk w galarecie
- Puree z truskawek i kiwi
- Makaron z sosem bez gotowania
- Owoce z kruszonką
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Naleśniki (bez glutenu)
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Chleb (przepis podstawowy)
- Białe leczo
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Szarlotka
- Knedle ze śliwkami
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Różowa zupa owocowa
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Pierogi z jagodami
- Wycinanki z sera
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką