- Czekoladowe chrupki
- Knedelki z sandacza
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Zupa minestrone
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Pieczone kartofle
- Naleśniki z jagodami
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Chrupiący serek z gruszką
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Kurczak z warzywami
- Krem bananowy
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Knedle ze śliwkami
- Kurczak z kaszą
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Pasta (dip) z bobu
- Pieguski
- Drób z porzeczkami
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Francuskie kiełbaski serowe
- Zupa z pulpetami
- Deser brzoskwiniowy
- Makaron z serem i warzywami
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Letni sorbet
- Włoski chleb ziołowy
- Faszerowane kurze piersi
- Baba wielkanocna z szafranem
- Sajgonki (bez glutenu)
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Lody owocowe
- Szpinak z baraniną
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Lane kluski
- Surówka z żurawiną
- Zupa owocowa
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Ciasto z jabłkami
- Jajka faszerowane
- Delikatny sernik
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Mus truskawkowy II
- Różności pod beszamelem
- Guacamole
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Kruche plastry cytrusów
- Sok jagodowy
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Babeczki z szynką i serem
- Ryba z cukinią
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Zupa-krem z kukurydzy
- Szejk niekoniecznie arabski
- Chleb kukurydziany
- Jabłka z aronią
- Galaretka z pigwy
- Wigilijna zupa migdałowa