- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Pesto po polsku
- Makrela w ziołowej potrawce
- Szpinak z baraniną
- Surówka z jabłek i dyni
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Lody na patyczkach
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Makaron z serem
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Kopytka
- Spatzle
- Ciasto do pizzy: kruche
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sałatka
- Surówka z czerwonej kapusty
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Placuszki-kaczuszki
- Galaretka z soku z porzeczek
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Sezamowa marchew
- Tarta - kruche ciasto
- Pasztet z łososia
- Surówka z marchwi
- Legumina śliwkowa
- Deser biało czerwony
- Kurczak z warzywami
- Kasza gryczana z serem
- Kisiel żurawinowy
- Zupa z pulpetami
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Surówka z selera z owocami
- Lody jagodowe z miętą
- Sorbet owocowy
- Masa pomarańczowa
- Pieczeń cielęca
- Pasta z łososia
- Sok jabłkowy
- Ślimaki daktylowe
- Przecier z cukinii
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Pizze - miniaturki
- Grecka zapiekanka warzywna
- Cytrynowe masło
- Pączki z białego sera
- Kruszonka z jabłkami
- Omlet z pomidorami i papryką
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Sos czekoladowy
- Indyk w galarecie
- Bułgarski chłodnik
- Zupa ''jak miodek''
- Biszkopt z owocami
- Letni sorbet
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Zupa krem z zielonego groszku
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Brzoskwinowe oczko
- Chleb pita