- Pierwsze mięsko
- Tarta cebulowa II
- Warzywa smażone w cieście
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Barszcz czerwony
- Gołąbki z winogronowych liści
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Przecier z cukinii
- Pomidorowa z bazylią
- Daktylowe roladki
- Leśny przysmak na kolację
- Mus owocowy
- Racuszki gryczane
- Kasza gryczana z serem
- Ciasto-legumina z owocami
- Puree z dyni
- Pierogi z soczewicą
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Brzoskwiniowa pianka
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Pomidory nadziewane ryżem
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Chłodnik
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Szpinakowa zapiekanka
- Owoce ze słoika
- Kotlety mielone dla dzieci
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Placuszki drożdżowe
- Tarta z jabłkami
- Mazurek cytrynowy III
- Zapiekanki z bagietki
- Krupniczek mamy
- Sałatka z arbuza i fety
- Szarlotka miękka
- Risotto z łososiem
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Szarlotka biszkoptowa
- Placki z cukinii
- Tortilla hiszpańska
- Koktajl owocowy na lodach
- Ciasto jogurtowe
- Zupa z cukinii
- Sos różowy
- Knedle ze śliwkami
- Pączki (bez glutenu)
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Babeczki z szynką i serem
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Cytrynowe masło
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Lody owocowe
- Kompot z suszu
- Sałatka z kurczakiem wędzonym