- Zupa kukurydziana
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Sorbet owocowy
- Spaghetti z cukinią
- Kurczak z kaszą
- Rogaliki kokosowe
- Cukinia z wody
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Bakłażany duszone
- Batony orzechowo-kokosowe
- Złocisty nektar
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Dip fasolowy
- Makaron rozmaitości
- Caprese
- Kotlety z płatków owsianych
- Pizze - miniaturki
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Owoce w czekoladzie
- Lody z jogurtu
- Łagodne chili
- Cytrynowy biszkopt
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szparagi w cieście
- Surówka z dyni
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Wołowina z fasolką szparagową
- Zupa jagodowa
- Sos majonezowy
- Racuszki
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Placuszki-kaczuszki
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Mazurek nugatowy
- Zapiekanka brokułowa
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Ryba cytrynowa
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Wiśniowa legumina
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Tortilla hiszpańska
- Mrożone bezy z malinami
- Rozmaitości na parze
- Deser jogurtowo-owocowy
- Młode warzywa z pieca
- Krem bananowy
- Tort serowy wspaniały
- Czekoladowe chrupki
- Kisiel z jabłkiem
- Tarta cebulowa II
- Spaghetti z papryką
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Tarta wiśniowa
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*