Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bakłażan
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Zupa owocowa
- Makaron z sosem dyniowym
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Sałatka z tofu
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Napój z owoców jagodowych
- Muffiny jagodowe
- Mus z kaszy manny
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Chleb razowy z kminkiem
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Zupa jabłkowa
- Bakłażanowe kotlety
- Pasztet z łososia
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Tarta szpinakowa
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Zupa jarzynowa
- Cukinia faszerowana serem
- Lody z jogurtu
- Ziemniaki po niemiecku
- Placek gruszkowy
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Pasta z łososia
- Pulpety
- Łagodny hummus
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Biszkopt z surowymi owocami
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Placuszki z twarogu
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Ciasto z jagodami kruche
- Mięso duszone po turecku
- Pomidorowa z bazylią
- Makaron z sosem szpinakowym
- Makrobiotyczne gołąbki
- Brzoskwiniowa pianka
- Bułki maślane
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Faszerowana cukinia
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Indyk z marchewką
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Korż - placek kresowy
- Kostka z kaszki manny
- Pączki (bez glutenu)
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)