- Konfitury (i sok) z malin
- Napój z owoców jagodowych
- Owoce pasteryzowane
- Sos pomidorowy klasyczny
- Kisiel mleczno-owocowy
- Zimowy salad bar
- Szarlotka
- Pascha
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Faszerowana cukinia
- Cygañski kocio³ek
- Ziemniaki po bu³garsku
- Kolorowe gnocchi
- Jajka faszerowane
- Mro¿one bezy z malinami
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Deser gruszkowy
- Cielêcina ze szpinakiem i broku³ami
- Kruche spiralki
- Pasta z bak³a¿anów
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Sa³atka
- Placuszki-kaczuszki
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Kolorowy ry¿
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Francuski sos czosnkowy
- Szpinakowe pesto
- Makaron z sosem bez gotowania
- Deser owocowy
- Wyraziste tofu
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Zraziki sezamkowe
- Uk³adanka warzywno-owocowa
- Kruchy placek ze ¶liwkami
- Warzywa sma¿one w cie¶cie
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Babka dro¿d¿owa III
- Surówka z cykorii
- Tarta z broku³ami lub z porami
- Podp³omyki kukurydziano-ry¿owe
- Ma¶lane bu³eczki bez mas³a
- Zupa pomidorowa
- Puszysty mus wieloowocowy
- Sa³atka ry¿owa (bezglutenowa)
- Sa³atka z zielon± soczewic±
- Placek z zielonego groszku
- Jab³ka w cie¶cie
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Kor¿ - placek kresowy
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Eskalopek z pomidorem
- Proste ciasto na kruchy spód
- Ple¶niak (bez mleka, glutenu)
- Pomidorowa trochê inna
- Sa³atka wiosenna z li¶æmi babki i mlecza
- Sok pomidorowo-jab³kowy
- Sa³atka ry¿owa
- Indyk w galarecie
- Kabaczek faszerowany ry¿em