- Biszkopt (bez glutenu)
- Filet z indyka w soku owocowym
- Pomidorowa z bazylią
- Placki (bez mleka, jajek)
- Jeż z awokado
- Bakłażany duszone
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Kotlety gryczane
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Białe leczo
- Makrela w ziołowej potrawce
- Zupa kalafiorowa z curry
- Pierogi kaukaskie
- Barszcz ukraiński
- Deser owocowy
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Napój różany
- Pasta z bakłażana
- Fritata - warzywa w jajku
- Tarta z brokułami lub z porami
- Placek z cukinii
- Sałata z truskawkami
- Placuszki-kaczuszki
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Kurczak z marchewką i curry
- Lane kluski
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Delikatny i puszysty sernik
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Galaretka z surowymi owocami
- Kotleciki cielęce
- Omlet po francusku
- Sałatka warzywna w marynacie
- Deser biało czerwony
- Mus truskawkowy II
- Dynia z piekarnika
- Leśny przysmak na kolację
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Racuszki najłatwiejsze
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Koktajl brzoskwiniowy
- Trufle czekoladowe
- Proste ciasto na kruchy spód
- Chrupiące wafle
- Chrupiące babeczki
- Ryba po azjatycku
- Biszkopt
- Resztki lata
- Zupa z marchwi
- Owocowa bomba
- Pizza rozmaitości
- Papryka faszerowana warzywami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Lody jagodowe z miętą
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Makaron z brokułami
- Pączki (bez glutenu)