- Gołąbki po grecku
- Przysmak serowy
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Pierogi ruskie
- Tartinki
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Lody czekoladowe
- Grzybek śmietanowy
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Bananowa manna
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Kolorowa jajecznica
- Przecier owocowy
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Racuchy z kurczakiem
- Bułka orzechowa
- Sernik (bez glutenu)
- Grzanki parmezanowe
- Ryba w sezamie
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Papryka faszerowana warzywami
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Grecki gulasz z drobiu
- Barszcz ukraiński
- Jajka faszerowane
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Barszcz postny
- Zawijaski z chleba tostowego
- Sałatka owocowa
- Wołowina z fasolką szparagową
- Mozzarella w karecie
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Makrela w ziołowej potrawce
- Racuszki z dyni
- Ciasto z jagodami ucierane
- Pierogi z jagodami
- Pomidorowy koktajl
- Kruche ciasto
- Śliwkowy omlet
- Migdały w karmelu
- Sałatka owocowa
- Ryba po grecku
- Deser owocowy
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Koktajl jabłkowy
- Włoska zupa jarzynowa
- Makaron z brokułami
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa krem z dyni
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ziemniaki faszerowane
- Placuszki cukiniowe