- Muffiny jagodowe
- Sos wiśniowy do owoców
- Lody owocowe
- Sałatka z grilla
- Trufle czekoladowe
- Ślimaki daktylowe
- Pizze - miniaturki
- Owocowa legumina
- Torcik z galaretką
- Spaghetti Estery
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Budyń (bez mleka)
- Łagodny hummus
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Zupa z dyni
- Zupa migdałowa
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Makaron z sosem bez gotowania
- Fasola z miodem i cytryną
- Placki ziemniaczane
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Kurczak w curry
- Naleśniki z jagodami
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Chłodnik pomidorowy
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Strucla mini
- Zupa-krem z marchwi
- Zawijaski z chleba tostowego
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Grzanki III
- Zupa z dyni na mleku
- Przecier z manną
- Szejk niekoniecznie arabski
- Galaretka z surowymi owocami
- Puree z bakłażana
- Napój z owoców jagodowych
- Mleczny przysmak
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Sorbet arbuzowy
- Deser biało czerwony
- Sos prowansalski aioli
- Pasta z bakłażana
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Schab pieczony po galicyjsku
- Rolady z kurzych piersi
- Ciasto marchwiowe z figami
- Puree ziemniaczane
- Budyniowa zupa malinowa
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Jaś na słodko
- Brzoskwiniowa pianka
- Biszkopt z owocami
- Leśny przysmak na kolację
- Omlet po polsku
- Sos polski