- Zupa jagodowa
- Szasz³yki z bak³a¿anem i papryk±
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Kasza jaglana zapiekana z jab³kami
- Drób z jab³kami
- Ry¿ z jajkami na parze
- Tarta z surowymi truskawkami i bit± ¶mietan±
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Sa³atka z winogronami
- Makrela w zio³owej potrawce
- Przecier z cukinii
- Le¶ny przysmak na kolacjê
- Sa³atka z kurczaka i ananasa
- Nale¶niki (bez glutenu)
- Dal z soczewicy
- Letni sorbet
- Kurczak z marchewk± i migda³ami
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Sa³atka z malin i arbuza
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Kostka z kaszki manny
- Sa³atka z drobiem i morelami
- Mro¿ony jogurt jagodowy
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Cannelloni ze szpinakiem
- Racuchy z kurczakiem
- Sos winegret
- Surówka z ¿urawinami i kapust± pekiñsk±
- Pieczeñ barania po angielsku
- Oliwki po swojemu
- Koktajl pomarañczowo- marchwiowy
- Chleb razowy z kminkiem
- Krem twaro¿kowy z owocami
- Szasz³yk z kurczaka z boczkiem
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Sa³atka z m³odych buraków i malin
- Placek gruszkowy
- Makaron w sosie Mornay
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Niez³y pasztet z fasoli
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Banany z szynk±
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Lody na patyczkach
- Halibut pod parmezanem
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Spaghetti z pulpetami
- Deser gruszkowy
- Jab³ka z aroni±
- Sa³atka z truskawek i miêty
- Omlet grzybek z kozim serem
- Krem jab³kowo-waniliowy
- W³oski chleb zio³owy
- Bu³ki ma¶lane
- Kisiel mleczny z ¿ó³tkiem
- Chleb kukurydziany
- Pier¶ indycza z farszem rodzynkowym
- Papryka nadziewana twarogiem
- Nale¶niki (bez mleka i jajek)