Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: budyń
-
rodzaj potrawy: deser
- Koktajl z melona
- Zrazy z kury
- Puchatkowe ciasteczka
- Indyk z marchewką
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Paszteciki (bez jajek)
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Karpatka
- Krem z pogniecionych truskawek
- Pierogi z młodą kapustą
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Terrine z białego sera
- Pierogi z soczewicą
- Ślimaki daktylowe
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Pierniczki
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Chłodnik owocowy
- Mazurek trójwarstwowy
- Brzoskwiniowa pianka
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Karp w szarym sosie
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Suszone pomidory
- Puree z dyni
- Kotlety mielone dla dzieci
- Młode warzywa z pieca
- Zupa krem z cukinii
- Croque monsieur i croque madame
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Ziemniaki po niemiecku
- Budyń z żółtkiem
- Truskawki w czekoladzie
- Szparagi w cieście
- Sos majonezowy
- Ziemniaki po duńsku
- Mrożone owoce na patyku
- Zapiekanka brokułowa
- Pascha II
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Krem truskawkowy
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Zrazy z pieca
- Chrupki Krzysia
- Chleb pita
- Kostka z kaszki manny
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Śliwkowa legumina
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Cukinia faszerowana serem
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Spaghetti z sosem pesto
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów