- Szparagi pod beszamelem
- Banany z szynk±
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Fasolka szparagowa odsma¿ana z boczkiem
- Krem z pomidorów
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Ryba w sosie pomidorowym z kasz±
- K³adzione kluski lub sma¿one kotleciki z kaszy manny
- Pieczone kartofle
- Ciasto marchwiowe
- Indyk z marchewk±
- Tarta jab³kowa II
- Halibut pod parmezanem
- Ciasto z owocami
- ¦limaczki cynamonowe - ciastka
- Zapiekanka broku³owa
- Pasta z bak³a¿ana
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Pasta z kurczaka
- Sos majonezowy
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z bitej ¶mietany
- Makaron z serem i warzywami
- Kolorowe kulki
- Szpinakowe pesto
- Sa³atka owocowa
- Szasz³yki z ³ososia
- Zupa-krem z marchwi
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Wi¶niowa legumina
- ¦liwki z fig± i melis±
- Potrawka z patisonami
- Domowy kisiel wi¶niowy
- Murzynek
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Deser z kaszy jaglanej
- Kotlety z p³atków owsianych
- Rulonik z warzywami
- Ptysie na s³ono z farszem beszamelowym
- Lane kluski
- Faszerowana cukinia
- Kotleciki cielêce
- Najprostsza tarta owocowa
- Krem z kalafiora
- Jab³ka z aroni±
- Lody owocowe
- Kurczak z ananasem
- Ry¿owa szarlotka
- Grecki gulasz z drobiu
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Lody czekoladowe
- Baranina duszona po turecku
- Legumina ¶liwkowa
- Placki ziemniaczane
- Sa³atka z arbuza i fety
- Kruche wiatraczki
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Babka dro¿d¿owa III
- Rulonik z wêdzonym ³ososiem
- Sa³atka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Uszka