- Omlet po włosku (frittata)
- Pierwsze mięsko
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Masa pomarańczowa
- Pomidorki sauté
- Jabłkowy kurczak
- Sorbet porzeczkowy
- Sorbet owocowy
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Kotleciki cielęce
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Ryba w sosie koperkowym
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Masło czosnkowe
- Sałatka z drobiem i morelami
- Rulonik z warzywami
- Jagodzianki
- Kacze piersi z wiśniami
- Ryżowa szarlotka
- Strucla mini
- Pasta z kurczaka
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Sałatka
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Domowy budyń
- Sałatka z tofu
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Kurczak z ananasem
- Kartoflanka przecierana
- Szpinakowe pesto
- Tzatziki
- Grzanki z mozzarellą
- Pierogi z soczewicą
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Zupa z dyni na słono
- Biszkopciki domowe
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Kluski z kaszy manny
- Grecka zapiekanka warzywna
- Tort czekoladowy
- Szparagi w cieście
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Placek z zielonego groszku
- Sezamki
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Chłodnik owocowy
- Placuszki z cukinii
- Faszerowane papryki
- Kartoflanka przecieranka
- Jajka z szynką w majonezie
- Felafelki
- Zupa-krem z zielonego groszku