- Sałatka
- Pizza hawajska
- Rizotto z tuńczykiem
- Mus brzoskwiniowy
- Suszone pomidory
- Najprostsza tarta owocowa
- Tarta ze szpinakiem
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Zupa nic (bez glutenu)
- Sałatka szpinakowa
- Bananowe frytki
- Powidła śliwkowe
- Zupa z zielonej sałaty
- Kurczak z jabłkiem
- Szpinakowa zapiekanka
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Macaroni & cheese
- Mięso duszone po turecku
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Pieczeń cielęca
- Ryba cytrynowa
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Brzoskwinie na ostro
- Zupa jagodowa
- Pizza z owocami
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Cukinia z pomidorami
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Przecier z manną
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Chrupiące kaczuszki
- Makaron z sosem szpinakowym
- Jabłko z sałatką ryżową
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Naleśniki z żółtym serem
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Surówka z selera z owocami
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Bułeczki z kapustą
- Pierniczki
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Mielona wołowina po chińsku
- Ostre ziemniaczki
- Szparagi solo
- Wigilijny kompot
- Kulki rybne po norwesku
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Baranina duszona po turecku
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Puree ziemniaczane
- Drób z porzeczkami
- Spaghetti z bobem
- Gnocchi dyniowe
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Omlet po francusku