- Zupa krem z cukinii
- Nale¶niki biszkoptowe z truskawkami
- Halibut pod parmezanem
- Wo³owina z fasolk± szparagow±
- Pomidorowy koktajl
- Napój marchwiowo-malinowy
- Placuszki serowe
- Bu³garski ch³odnik
- Spaghetti z pulpetami
- Chleb pita
- Tarta wi¶niowa
- Jab³ka w cie¶cie
- Kruche ciasto z truskawkami
- Makaron z b³êkitnym serem ple¶niowym
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Chrupki Krzysia
- Zupa owocowa
- Pierogi kresowe
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Zielony twaro¿ek
- Ogórki faszerowane
- Lody waniliowe
- Rogaliki dro¿d¿owe
- Ró¿no¶ci pod beszamelem
- Tarta cebulowa II
- Ciasto czekoladowe
- Lody bananowo - czekoladowe
- Kruche ciasteczka przek³adane kremem
- Karp w szarym sosie
- Zawini±tka z wêdliny i serka
- Sok jagodowy
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Sa³atka litwacka
- Trufle z herbatników
- Koktajl malinowy
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z bitej ¶mietany
- Sos pomidorowy klasyczny
- Cudowna cukinia
- Ró¿owa kaszka
- Szparagi w cie¶cie
- Sa³atka z cykorii i owoców
- Sa³atka owocowa
- Kluski serowe z rodzynkami
- Pierniczki
- Babka dro¿d¿owa III
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- S³odka bu³ka marchewkowa
- Babeczki z serem
- Mus truskawkowy II
- Ciasteczka pó³francuskie (bez jajek)
- Krem bananowy
- Pieczone kartofle
- Ziemniaki faszerowane
- Kurczak w potrawce
- Szejk niekoniecznie arabski
- Kulki serowo-orzechowe
- £oso¶ znad zatoki
- Szasz³yki z ³ososia
- Bia³y ch³odnik
- Budyñ czekoladowy (suflet)