Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: banan
-
rodzaj potrawy: deser
- Tarta (bez glutenu)
- Baba wielkanocna z szafranem
- Grzybek śmietanowy
- Masa pomarańczowa
- Zupa ''jak miodek''
- Chleb alpejski z orzechami
- Chłodnik pomidorowy
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Pianka bananowa
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Karmelowe wafelki
- Zupa krem z marchwi
- Jajka mimoza
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Ciasto z owocami
- Placki z jabłkami
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Aromatyczny schab
- Masa czekoladowa
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Tarta z żurawinami
- Duszona ryba z warzywami
- Kurze zawiniątka
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Zielona zupa
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Sezamki
- Chrupiące kaczuszki
- Zimny pomidor
- Tarta owocowa
- Surówka z czerwonej kapusty
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Ryba po grecku II
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Zupa selerowa
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Kapusta z sosem sojowym
- Pasztet z łososia
- Puree z truskawek i kiwi
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Łagodny hummus
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Schab ze śliwkami
- Sernik (bez glutenu)
- Puree z dyni
- Owoce w czekoladzie
- Placuszki drożdżowe
- Sałatka szpinakowa
- Krem twarożkowy z owocami
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Kurczak z ryżem
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Budyń karmelowy
- Mięso duszone po turecku