- Makrobiotyczne gołąbki
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Proste ciasto na kruchy spód
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Pascha II
- Placuszki serowe
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Ciasto bezowe z kremem
- Łosoś pieczony w soli
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Rulonik z serem
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Zimny pomidor
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Sałatka owocowa
- Jabłka z aronią
- Kolorowa jajecznica
- Delikatny i puszysty sernik
- Bakłażany zapiekane
- Układanka warzywno-owocowa
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Niezły pasztet z fasoli
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Gruszki w kremie waniliowym
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Mrożony jogurt jagodowy
- Krem bananowy
- Domowy kisiel wiśniowy
- Chrupiące wafle
- Tarta brokułowa
- Sos różowy
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Migdały w karmelu
- Ziemniaki pieczone
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Zawijaski z chleba tostowego
- Napój różany
- Babeczki z szynką i serem
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Krem jarzynowy z indykiem
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Mozzarella w karecie
- Zupa z dyni na słono
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Ciasto z owocami
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)