- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Surówka z dyni
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Kurczak w migdałach
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Zupa jabłkowa
- Batoniki orkiszowe
- Grecki gulasz z drobiu
- Chleb bezglutenowy
- Pomidorowa z bazylią
- Gnocchi dyniowe
- Polski sos wielkanocny
- Zupa nic
- Koktajl z melona
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Rolady z kurzych piersi
- Pasta z bakłażana
- Oliwki po swojemu
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Soja prawie po bretońsku
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Puree ziemniaczane
- Puree z truskawek i kiwi
- Schab z rodzynkami
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Krem z cukinii
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Wigilijna zupa migdałowa
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Mrożone owoce na patyku
- Surówka z mieszanych warzyw
- Surówka z żurawinami i selerem
- Masa czekoladowa
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Topione pomidory
- Ziemniaki po duńsku
- Ciasto marchwiowe z figami
- Kawior z bakłażana
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Sałatka litwacka
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Szparagi pod beszamelem
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Kruche ciasto z masą makową
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Tarta cebulowa II
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Kartofle duszone
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Kurczak z jabłkiem
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Błyskawiczny chłodnik
- Ciasteczka czekoladowe
- Sos prowansalski aioli