- Zupa migdałowa
- Deserowa zupa owocowa
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Pasta (dip) z bobu
- Cytrynowe masło
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Błyskawiczny chłodnik
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Chleb Grahama
- Sorbet brzoskwiniowy
- Faszerowana cukinia
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Owocowy indyk
- Kotlety gryczane
- Legumina śliwkowa
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Pierniczki całuski
- Ryba w sosie koperkowym
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Różowa zupa owocowa
- Gołąbki z winogronowych liści
- Zimowy salad bar
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Papryka faszerowana warzywami
- Tarta jabłkowa II
- Racuchy z kurczakiem
- Zawijaski z chleba tostowego
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Schab z pomarańczami
- Zupa jabłkowa z curry
- Sałatka szpinakowa
- Sałatka z tofu
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Owocowa legumina
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Pieguski
- Jajka marynowane w occie
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Zupa nic
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Jabłka w cieście
- Makaron z pomidorami
- Pieczone jabłka
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Zupa selerowa
- Pulpety z koperkiem