Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Ciastka orzechowe
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Wyraziste tofu
- Omlet grzybek z owocami
- Sajgonki (bez glutenu)
- Zupa krem z grzankami
- Białe leczo
- Ryba po grecku
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Aromatyczny schab
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Eskalopek z pomidorem
- Pomidory nadziewane ryżem
- Chrupiące kaczuszki
- Kurczak z czereśniami
- Delikatny i puszysty sernik
- Sos pomidorowy klasyczny
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Lane kluski
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Młode warzywa z pieca
- Indyk przekładany
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Pierogi z soczewicą
- Kluski z kaszy manny
- Zupa jagodowa
- Kulki rybne po norwesku
- Proste ciasto na kruchy spód
- Sezamki
- Kruche spiralki
- Mrożone owoce na patyku
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Chrupiący serek z gruszką
- Kruchy placek ze śliwkami
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Zraziki sezamkowe
- Szparagi z jajkami mimoza
- Pierogi z jagodami
- Tort (bez glutenu)
- Sałatka łakomczucha
- Pierogi ruskie
- Ciasto z owocami
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Rozmaitości na parze
- Szarlotka
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Tarta (bez glutenu)
- Klopsiki cielęce
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Kapuśniak i ogórkowa
- Jajka z szynką w majonezie
- Papryka faszerowana warzywami
- Ryż z jajkami na parze