Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: budyń
-
rodzaj potrawy: deser
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Krem z kalafiora
- Ciastka owsiane
- Faszerowane kurze piersi
- Gnocchi dyniowe
- Domowy budyń
- Pomidorowa z bazylią
- Panierowane serki pleśniowe
- Zupa z cukinii
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Surówka z marchewki
- Mleczny przysmak
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Szpinakowe pesto
- Tort serowy wspaniały
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Pasta z awokado
- Placuszki-kaczuszki
- Kotleciki z soji
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Zupa szpinakowa
- Ziemniaki faszerowane
- Wycinanki z sera
- Makaron z pomidorami
- Dal z soczewicy
- Ciastka orzechowe
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Sernik dziecinnie prosty
- Wołowina w sosie
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Makrela w ziołowej potrawce
- Strudel z jabłkami
- Halibut pod parmezanem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Mus z kaszy manny
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Pierogi z jagodami
- Wiśniowa legumina
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Kapusta z sosem sojowym
- Potrawka z patisonami
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Różowa kaszka
- Trufle czekoladowe
- Tarta z grzybami
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Smażona mozzarella
- Budyniowa zupa malinowa
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Puree z dyni
- Śliwki z figą i melisą
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Pierogi z młodą kapustą