- Grzybek śmietanowy
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Szparagi z jajkami mimoza
- Wesołe omleciki
- Kisiel żurawinowy
- Sałatka ryżowa
- Młode warzywa z pieca
- Zupa krem z zielonego groszku
- Kartofle duszone
- Kurczak z kaszą
- Schab z pomarańczami
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Budyń z żółtkiem
- Jabłkowy kurczak
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Kulki serowo-orzechowe
- Domowy kisiel wiśniowy
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Pasta (dip) z bobu
- Sernik tradycyjny
- Zupa nic
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chrupiące kaczuszki
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Ryba w sezamie
- Mrożone bezy z malinami
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Pierniczki
- Pierogi z soczewicą
- Korż - placek kresowy
- Ryba z porami i marchewką
- Marchewka z brukselką
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Masa pomarańczowa
- Galaretka z surowymi owocami
- Miodek cebulowy
- Masło czosnkowe
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Zupa z zielonej sałaty
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Kluski serowe z rodzynkami
- Kisiel z jabłkiem
- Grzanki z mozzarellą
- Ziemniaki faszerowane
- Paszteciki z tuńczykiem
- Aromatyczny schab
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Keks biszkoptowy
- Jogurt własnej roboty
- Kruszonka z jabłkami
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Bakłażany duszone
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Kapuśniak i ogórkowa