- Galaretka z soku z porzeczek
- Mus brzoskwiniowy
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Sos wiśniowy do owoców
- Zimowy salad bar
- Kruche spiralki
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Ciastka kokosowe
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Śliwkowy omlet
- Kolorowa jajecznica
- Jagodzianki
- Tarta ze szpinakiem
- Placuszki jabłkowe
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Pasta z bakłażana
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Sos pomidorowo-warzywny
- Niezły pasztet z fasoli
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Kapuśniak
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Pierogi z owocami
- Ryba po grecku II
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Kartofle duszone
- Deser biało czerwony
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Surówka z czerwonej kapusty
- Galaretka z surowymi owocami
- Ciasto (bez mleka)
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Owsiane chrupki
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Zupa z marchwi
- Smażona mozzarella
- Babka drożdżowa III
- Biszkopt z owocami
- Jajka faszerowane
- Sok jagodowy
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Wycinanki z sera
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Zupa z dyni na mleku
- Francuski sos czosnkowy
- Ratatuja nicejska
- Paszteciki z tuńczykiem
- Grzanki parmezanowe
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Mrożone owoce na patyku
- Marchewka z brukselką
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Placuszki z twarogu
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Kurczak egzotyczny
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami