- Ratatuja nicejska
- Zupa migdałowa
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Ciasto z dynią
- Drób z jabłkami
- Kompot z rumiankiem
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Drób z porzeczkami
- Wigilijny kompot
- Sałatka z truskawek i melona
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Bakłażany z makaronem
- Lody waniliowe
- Tęczowy sorbet
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Pianka bananowa
- Koktajl malinowy
- Sola meuniere
- Białe leczo
- Dipy jogurtowe
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Resztki lata
- Sernik tradycyjny
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Lekka rybna
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Ciasto czekoladowe
- Cytrynowe masło
- Tartaletki z porami
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Pulpety
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Kopytka (bez jajek)
- Lody (bez mleka)
- Grzanki z mozzarellą
- Rolada serowa
- Zupa migdałowa
- Pasta z łososia
- Sorbet porzeczkowy
- Ziemniaki faszerowane
- Koszyczek z pomidora
- Pieczone jabłka
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Cygański kociołek
- Zupa kalafiorowa z curry
- Cytrynowy biszkopt
- Sos różowy
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Pierogi z soczewicą
- Krem z kalafiora
- Smażone banany
- Zupa z soczewicy do termosu
- Jajka z szynką w majonezie
- Grzanki III