- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Placki (bez mleka, jajek)
- Grzanki parmezanowe
- Kruche wiatraczki
- Tarta cebulowa II
- Chłodnik
- Pieguski
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Ciastka kokosowe
- Felafelki
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Pulpety rybne
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Błyskawiczny chłodnik
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Papryka nadziewana twarogiem
- Makaron z sosem dyniowym
- Chrupiące babeczki
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Rolady z kurzych piersi
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Zupa owocowa
- Pasta z bakłażana
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Dynia z piekarnika
- Uszka
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ryba po żydowsku
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Croque monsieur i croque madame
- Sola meuniere
- Biszkopt (bez glutenu)
- Puree z dyni
- Zimny pomidor
- Fritata - warzywa w jajku
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Zrazy z kury
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Migdały w karmelu
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Kruche spiralki
- Potrawka z patisonami
- Deser brzoskwiniowy
- Puree ziemniaczane
- Zawijaski z chleba tostowego
- Jaś na słodko
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Układanka warzywno-owocowa
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Krem z cukinii
- Spaghetti z papryką
- Szparagi solo
- Sos pomidorowo-warzywny
- Ciasteczka czekoladowe
- Delikatny sernik
- Makrela w ziołowej potrawce
- Kopytka
- Koktajl jabłkowy
- Kotlety gryczane